Odprto: pon - pet: 09 - 19h, sobota 09 - 13h, telefon: 01 428 75 90

Seznam novic

Vse novice

YAMAHA FINANCIRANJE

HYPO FINANCIRANJE

Družba Hypo Leasing d.o.o., Dunajska cesta 117, Ljubljana, ID za DDV: SI16573579 nudi financiranje motornega vozila, in pri tem upošteva spremenljivo obrestno mero 3-mesečni EURIBOR.
V financiranje je vključeno enoletno osnovno kasko zavarovanje z zavarovanjem proti kraji *. Pri zavarovanju kaska je upoštevana 10% odbitna franšiza.


Izračuni leasinga z vključenim kasko zavarovanjem za prvo leto:


Tabela - Financiranje - Motorna kolesa (PDF)


Tabela - Financiranje - Skuterji (PDF)


Izračuni v tabeli so narejeni na dan 04.02.2015 in so informativne narave.
EOM vključuje dogovorjeno obrestno mero, stroške odobritve in zavarovanja kredita. V EOM-u niso zajeti stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti.
EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu.


Družba Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Dunajska cesta 117, Ljubljana, ID za DDV:SI75482894 nudi financiranje motornega vozila s kreditom do 4.000 EUR za dobo do 36 mesecev in pri tem upošteva nominalno obrestno mero 6% letno, ter s kreditom do 17.000 EUR za dobo do 96 mesecev in pri tem upošteva spremenljivo obrestno mero 3-mesečni EURIBOR+4,5%.


Tabela - Krediti - Motorna kolesa (PDF)


Tabela - Krediti - Skuterji (PDF)


Izračuni v tabeli so narejeni na dan 19.02.2015 in so informativne narave. EOM vključuje dogovorjeno obrestno mero, stroške odobritve in zavarovanja kredita. V EOM-u niso zajeti stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti. EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu.


* Pri ponudbi financiranja z kasko osnovnim zavarovanjem z zavarovanjem proti kraji, zavarovalno polico za stranko naroči in uredi Hypo leasing d.o.o.
Za konkretno ponudbo nas, kot kreditnega posrednika družbe Hypo Leasing d.o.o. in Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., lahko kontaktirate in z veseljem vam jo bomo pripravili.
Cene v katalogu vsebujejo 22% DDV in so informativnega značaja. Pridružujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave in dopuščamo možnost napak.

Seznam novic

Vse novice
Copyright© 2017 KMC, d.o.o., vse pravice pridržane