Odprto: pon - pet: 09 - 19h, sobota 09 - 13h, telefon: 01 428 75 90

Seznam novic

Vse novice

Super akcija izvenkrmnih motorjev F50 / F60

Časovno in količinsko omejena super akcijska ponudba ( popust - 1.000€ )

še nekaj kosov na zalogi 

 

F50 / F60 - Maksimalni užitek

Izjemno nizka stopnja emisij. Ni potrebno, da za vaše užitke na vodi plačuje okolje. Motor F50 in F60 sta izdelana na podlagi Yamahinih najsodobnejših tehnologij in sta v svojem razredu najbolj prijazna okolju ter najvarčnejša. Kompaktna motorja F50 in F60 sta idealna za vleko smučarjev ali deskarjev na vodi. Omogočata, da se na vodi zabavate s čisto vestjo, saj sta najčistejša in najvarčnejša.

 


 

Yamahin sistem za elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI) nudi čistejše izgorevanje in učinkovito porabo goriva. To so motorji za osupljivo moč, večji navor pri srednjih vrtljajih in velike hitrosti. Motorja F50 in F60 se ponašata tudi z vrsto Yamahinih posebnosti, ki zagotavljajo prijetno, udobno in užitkov polno vožnjo. Sem spadata širokokotni sistem Power Trim & Tilt, ki omogoča popoln nadzor za sproščeno vožnjo, in sistem vžiga Prime Start za zagon, ki je tako enostaven kot zagon avtomobila.

 


 

Izjemno gladko 4-valjno delovanje

 

Yamaha prisega na moč 4-taktov ali valjev in to upošteva tudi pri svojih motorjih. Prav zato je Yamaha, ki je pionir v 4-taktni tehnologiji, še izboljšala svoje 4-valjne motorje modela F50 in F60 z zmogljivim dolgim hodom, ki tako omogoča izjemno delovanje z veliko moči in nizko stopnjo hrupa ter tresljajev.

 


 

 

Digitalni mrežni prikazovalniki

 

Na več digitalnih instrumentih si lahko ogledate informacije, ki jih potrebujete za izboljšanje zmogljivosti in učinkovitosti motorja. Večfunkcijski obratomer pa prikazuje več podatkov ; število vrtljajev motorja, število delovnih ur, kot trima, pritisk olja in opozorilne luči. Na merilniku za hitrost / porabo goriva so prikazani podatki o hitrosti, količini goriva v rezervoarju za gorivo in podatki o varčevanju z gorivom.

 


 

 

Mikro računalnik (modul za kontrolo motorja)

 

Zanesljiv mikroračunalnik ECM so možgani vašega izvenkrmnega motorja. Neprekinjeno nadzoruje vse vnesene podatke in nastavitve ter tako omogoča gladko delovanje in optimalni čas vžiga. Poleg tega tudi samodejno vklaplja opozorilne in varnostne sisteme. Enostaven priključek za lap-top računalnik omogoča Yamahinim pooblaščenim serviserjem takojšnjo diagnostiko kakršnihkoli morebitnih težav.

 


 

 

Yamahina zaščita pred krajo izvenkrmnega motorja Y-COP

 

Sistem za blokado zagona Y-COP je učinkovit in enostaven za uporabo. Z gumbom na ličnem in preprostem daljinskem upravljalniku lahko zaklenete in odklenete motor. Sistem preprečuje nepooblaščeno uporabo čolna z izvenkrmnim motorjem, zaradi česar ste lahko popolnoma brez skrbi, ko ga zapustite brez nadzora.

 


 

 

Napredni opozorilni sistem

 

Yamahini motorji so znani po zanesljivem delovanju in po tem, da dolgo ohranijo svojo vrednost. Opozorilni sistemi teh motorjev nadzorujejo pritisk olja, temperaturo motorja ter druga pomembna stanja in vas v primeru težav opozorijo z jasnimi zvočnimi in vizualnimi opozorili. Če se pojavi napaka, se vrtljaji motorja samodejno zmanjšajo, kar zagotovi njegovo zaščito med vožnjo do obale.

 


 

 

Širokokotni Power Trim & Tilt

 

Odkrijte vsestranskost in moč Yamahinih motorjev. Izjemna odzivnost na pritisk gumba, s katerim enostavno nastavite Trim (nastavitev optimalnega nagiba) in Tilt (dvig motorja iz vode). Položaj trima je nastavljiv v razponu med -4 stopinjami in + 16 stopinj. Negativen trim izboljša pospešek in povzroči, da se čoln hitreje dvigne na gladino.

 


 

 

PrimeStart™ sistem vžiga

 

Izvenkrmni motor zaženete tako enostavno kot motor avtomobila, tudi kadar je motor hladen. Yamahin sistem PrimeStart skrbi, da motor nemudoma vžge vsakič, ko ga želite zagnati elektronsko ali ročno.

 


 

 

Sistem spiranja s svežo "sladko" vodo

Lahko dostopen priključek na zunanji sprednji strani motorja omogoča preprosto spiranje soli in umazanije vodnih kanalov. Pri tem vam motorja ni potrebno zagnati, le priključite cev in izperete. To je zelo učinkovit način za preprečevanje korozije in podaljšanje življenske dobe izvenkrmnega motorja.

  • Sistem EFI za čistejše okolje in večje zmogljivosti

  • Digitalni mrežni prikazovalniki

  • Mikroračunalnik ECM (modul za kontrolo motorja)

  • Sistem PrimeStart za enostaven zagon

  • Yamahina zaščita pred krajo izvenkrmnega motorja (Y-COP)

  • Širokokotni sistem Power Trim & Tilt za odličen nadzor

  • Nastavljivi vrtljaji za vožnjo pri nizki hitrosti

  • Yamahina popolna protikorozijska zaščita (YDC-30)

  • Povratni sistem izpušnih plinov

  • Zaščita pred zagonom v prestavi

model F50FETL cena: 6.990€ popust: 1.000€ akcijska cena: 5.990€
model F60CETL cena: 7.990€ popust: 1.000€ akcijska cena: 6.990€

 

V Ljubljani, dne 30.01.2013

Seznam novic

Vse novice
Copyright© 2017 KMC, d.o.o., vse pravice pridržane