Odprto: pon - pet: 09 - 19h, sobota 09 - 13h, telefon: 01 428 75 90
SUP AQUA MARINA | THRIVE 9

SUP AQUA MARINA | THRIVE 9"9'

Koda: AQM BT-17TH

Redna cena: 519,00 EUR Vaša cena: 329,90 EUR Prihranek: 189,10 EUR (-36.4%)

Količina

Aqua Marina napihljiv SUP Thrive, 300 cm

Izredno vsestranski SUP Thrive priznanega proizvajalca Aqua Marina je popoln tako za začetnike kot tudi že izkušene. Popeljal vas bo v svet vodnih aktivnosti in poskrbel, da boste lahko uživali ne glede na vrsto vodostajev, saj je njegova oblika zasnovana tako, da boste ohranili stabilnost kjerkoli, tudi na valovih. Vsi tisti, ki ste si od nekdaj želeli imeti SUP pa ste se temu morali dolga leta odpovedovati pa bo to, da je SUP napihljiv zagotovo vzbudilo pozornost. Idealna obremenitev SUPa je do 90 kg. Poleg napihljivega SUPa dobite tudi visokotlačno tlačilko z manometrom, nahrbtnik in komplet za popravilo, s katerim boste lahko, če boste SUP preluknjali, SUP popravili kar na mestu dogodka

Pristno vodno doživetje s SUP Thrive

Če si neizmerno želite vstopiti v svet vodnih radosti ali pa morda iščete vsestransko uporaben SUP, potem ste na pravem mestu. Ta edinstven napihljiv SUP je prava izbira, saj ga lahko preprosto odpeljete s sabo kamorkoli vam srce poželi. Dnevi odpovedovanja vodnim dogodivščinam vseh, ki nimate prostora za hranjenje SUPov s trdo strukturo, so končno mimo. Naslednik modela Breeze SUP Thrive bo vsakega izmed vas prepričal z edinstvenim dizajnom in zanimivo kombinacijo bele, zelene in črne barve ter neverjetno obliko, ki pripomore k okretnosti in osupljivi stabilnosti SUPa.

Neustrašen v mirnih vodah kot tudi na valovih

SUP Thrive je zaradi vsestranske oblike primeren za plovbo po mirnih vodah kot tudi za surfanje, saj je zaradi svoje oblike, smernika, trdote, ki jo doseže potem, ko ga napolnimo, in širine osupljivo stabilen, zato ga bodo vzljubili predvsem začetniki, stopnja priljubljenosti pa ne bo ostala zanemarjena tudi med bolj izkušenimi. SUP Thrive je torej popolna izbira za vse, ki se radi sproščate na vodni gladini in si občasno želite, da vam adrenalin pospeši kri v žilah. SUP Thrive ima en odstranljiv sredinski smernik in nezdrsljivo podlogo, ki preprečuje, da bi izgubili ravnotežje in padli v vodo in zaradi katerega bo obračanje veliko lažje. Sredinski smernik lahko povsem preprosto pritrdite s potiskom v režo, ki se nahaja na spodnji strani SUPa. SUP Thrive je opremljen tudi z dvema D-obročkoma, na katera lahko pritrdite sedež kajaka, kar potrjuje vsestransko naravo tega vznemirljivega SUPa Thrive priznanega proizvajalca Aqua Marina. Na SUP je pritrjena tudi elastična vrv za bungee, s katero lahko brez težav pritrdite tovor. Največji možni tlak v SUPu je 1 bar (15 psi). SUP je idealen za osebe do 90 kg. SUPu je priložena visokotlačna tlačilka Jumbo 23.5, na kateri je manometer, s katerim boste brez težav napolnili SUP do predpisanega tlaka, nahrbtnik in komplet za popravilo SUPa.

Tehnične lastnosti:

Dimenzije in zmogljivost:
dolžina: 300 cm
širina: 75 cm
globina: 15 cm
prostornina: 264 l
največja možna nosilnost: 120 kg
največji možni tlak: 1 bar (15 psi)
teža deske: 7,5 kg

Struktura:

smernik: da, odstranljiv
vrsta smernika: sredinski
D-obročki za kajak sedež: da
vrv za pripenjanje tovora: da, elastična
podloga: da
KICK-PAD: da

Priloženo:

visokotlačna tlačilka z manometrom
nahrbtnik Magic
komplet za popravilo
Garancija: 1 leto

Komentarji

Copyright© 2017 KMC, d.o.o., vse pravice pridržane