Odprto: pon - pet: 09 - 19h, sobota 09 - 13h, telefon: 01 428 75 90

Seznam novic

Vse novice

NAVTIČNI TEČAJI

navtični tečaji

 

Navtični-tečaji.si so največja navtična šola v Sloveniji, ki letno izobrazi preko 2000 navitkov. Lahko se pohvalijo s svojo fleksibilnostjo, saj izvajajo tečaje v največ krajih po Sloveniji.

Izvajajo teoretične tečaje za izpit za čoln ter postajo VHF-GMDSS in pa praktične tečaje na vodi. Vsi učitelji Navtičnih tečajev so izkušeni navtiki.

V trgovini KMC d.o.o. lahko kupite bon za tečaj za izpit za voditelja čolna in bon za tečaj za izpit za radijsko postajo VHF-GMDSS (v ceni niso vključene takse in pristojbine opravljanja izpita). Izpit se opravlja Upravi RS za pomorstvo. Na tečaj se prijavite preko spletne strani www.navticni-tecaji.si, kjer si izberete datum in lokacijo, ki vam ustreza. Pri prijavi pod opombo napišete številko darilnega bona, ki je napisana na hrbtni strani bona.

 

Tečaj za izpit za voditelja čolna

Cilj tečaja : Je pripraviti tečajnike šole Navtični tečaji na zagovor pred izpitno komisijo za pridobitev mednarodnega izpita za voditelja čolna.

Vsebina tečaja:

Tečaj, ki vam pomaga do Izpita za voditelja čolna poteka po programu in zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo.

Področja tečaja za čoln, ki jih pokrivajo Navtični tečaji:
- osnove navigacije,
- osnove motoroznanstva,
- mednarodna pravila o izogibanju trčenja na morju,
- osnove meteorologije,
- mornarska dela in veščine,
- pomorski predpisi.

Tečaji so organizirani  skozi celo leto in sicer v štirih predavanjih po tri šolske ure. V tednu pred izpitom za čoln se organizira še brezplačno ponavljanje - pripravo na izpit. 

 

Tečaj za VHF-GMDSS

Cilj tečaja:  Je pripraviti tečajnike šole Navtični tečaji na zagovor pred izpitno komisijo za pridobitev mednarodnega izpita za upravljanje s VHF-GMDSS postajo.

Vsebina tečaja:

Tečaj, ki vam pomaga do Izpita za VHF-GMDSS postajo poteka po programu in zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo.

Področja, ki jih pokrivajo naši Navtični tečaji:
- pravila o radijski službi,
- osnove radiotelefonije,
- delo na VHF GMDSS simulatorju.

Tečaj VHF GMDSS traja 5 šolskih ur in dodatno ponavljalno srečanje. Običajno se izvaja v enem popoldnevu ob delavnikih, z začetkom ob 16.30 uri. Na tečaju se priporoča uporaba lastnega prenosnega računalnika. V kolikor prenosnega računalnika nimate vam ga priskrbijo Navtični tečaji.

  

Več si lahko preberete na www.navticni-tecaji.si

 

Seznam novic

Vse novice
Copyright© 2017 KMC, d.o.o., vse pravice pridržane