Odprto: pon - pet: 09 - 19h, sobota 09 - 13h, telefon: 01 428 75 90

Seznam novic

Vse novice

Motoristična oprema

Motoristična oprema za zahtevne motoriste

Motoristična oprema od nog do glave

Motoristična oprema, ki jo sestavljajo motoristični kombinezon, motoristične rokavice, motoristični škornji in seveda nepogrešljiva motoristična čelada, je odvisna od tipa motorja, ki ga vozite, in od vaših osebnih želja. Vsa zaščitna oprema, ki jo lahko kupite v salonu KMC moto, je vrhunska oprema za motoriste, ki bo poskrbela za brezskrbne užitke na vašem motorju. Ravno dobra oprema je namreč bistvenega pomena pri zaščiti motorista. Zato v KMC moto poskrbimo, da so motoristični škornji, motoristični kombinezoni, motoristične rokavice in motoristične čelade kakovostni produkti, s strokovnimi nasveti pa zagotovimo, da boste izbrali pravo motoristično opremo.

Motoristične čelade različnih znamk za vsako glavo in vsak motor

Motoristična oprema, torej motoristične čelade, motoristični kombinezoni, motoristične rokavice in motoristični škornji, so nepogrešljivi del opreme vsakega motorista. Motoristične čelade so se v zadnjih desetletjih tako izpopolnile, da lahko vsak motorist najde motoristično čelado, ki je zanj ravno pravšnja. V salonu KMC moto so naprodaj motoristične rokavice, motoristični škornji, motoristični kombinezoni in motoristične čelade (Nolan, X-Lite, Grex, Kappa, IXS, Airoh, Bye, Nzi / Helix) – torej vsa oprema za motoriste, ki jo potrebujete. Za vse motoristične čelade so na voljo tudi nadomestni deli.

Motoristična oprema – motoristični kombinezoni, rokavice in škornji

Vsa motoristična oprema se navadno prilagaja tipu motorja, ki ga vozite. V salonu KMC moto so vam na voljo dvodelni in enodelni usnjeni motoristični kombinezoni za moške in ženske, primerni za različne tipe motorjev. Tudi motoristične rokavice so pomemben del opreme za motoriste. V salonu KMC moto lahko kupite moške, ženske in otroške motoristične rokavice iz usnja ali tekstila. Lahko se odločite za poletne, zimske ali celoletne rokavice. Motoristični škornji, med katerimi lahko izbirate, so različnih tipov, in sicer touring, sport touring, off road in super moto. Podrobnejše podatke o celotni motoristični opremi najdete na naši spletni strani. Veseli pa bomo, če si boste vzeli čas in se oglasili v salonu KMC moto v Ljubljani.

Seznam novic

Vse novice
Copyright© 2017 KMC, d.o.o., vse pravice pridržane