Odprto: pon - pet: 09 - 19h, sobota 09 - 13h, telefon: 01 428 75 90

Seznam novic

Vse novice

Moto trgovina

Moto trgovina KMC Yamaha – motoristične jakne, škornji in čelade

Moto trgovina KMC Yamaha se nahaja na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani. Naš osnovni namen je trgu ponuditi celotno paleto Yamaha izdelkov. Kupujete lahko kar v naši spletni trgovini, seveda pa bomo veseli vašega obiska tudi v fizični trgovini. Ponudba izdelkov je izredno bogata. Na voljo so vam motorji in skuterji Yamaha, ATV-ji in motorne sani, motoristične jakne in kombinezoni, motoristični škornji, motoristične čelade, dodatna moto oprema in rezervni deli za motorje. Moto trgovina KMC Yamaha je primerna tudi za ljubitelje morja, pri nas namreč lahko kupite vodne skuterje in napihljive čolne Yamaha, izvenkrmne motorje in ostale izdelke iz navtičnega programa. Obiščite našo trgovino in se o visoki kvaliteti izdelkov prepričajte na lastne oči.

Ergonomično oblikovane motoristične jakne in kombinezoni

Nudimo vam kakovostne motoristične jakne in kombinezone vrhunskih proizvajalcev, kot so IXS, Yamaha, Clover in Lookweel. Motoristične jakne so ergonomično oblikovane, nekatere imajo možnost dodatne snemljive podloge. Med motoristi so zagotovo najbolj priljubljene IXS motoristične jakne, ki se ponašajo z izredno dobrim zračenjem v prsnem delu, na notranji strani rok in v bokih. Določene motoristične jakne v moto trgovini KMC Yamaha imajo snemljivo notranjo jakno z vodoodporno membrano, zato jo lahko uporabljate tudi za druge namene, ne le za vožnjo z motorjem. Pri nas dobite motoristične jakne tako ženske kot moški, izbirate pa lahko med številnimi barvami in barvnimi vzorci. Moto trgovina KMC Yamaha – pestra ponudba motorističnih jaken in kombinezonov.

Kakovostni motoristični škornji za različne priložnosti

V našem moto centru v Ljubljani so vam na voljo tudi kakovostni motoristični škornji priznanih proizvajalcev – IXS, Forma in Diadora. Različni motoristični škornji so primerni za različne priložnosti. Ločimo med naslednjimi motorističnimi škornji:

  • Sport
  • Touring
  • Sport touring
  • Off road
  • Super moto

Obutev je zelo pomembna, še posebej, ko gre za premagovanje daljših razdalj. Motoristični škornji naj bodo zato kvalitetni, naj nudijo ustrezno varnost in udobje. Čeprav lahko motoristične škornje kupite preko spleta, vam priporočamo, da se oglasite v naši trgovini in obutev pred nakupom preizkusite.

Moto trgovina – čelade vrhunskih proizvajalcev

Brez moto čelade v svetu motociklizma ne bo šlo. Nudimo vam moto čelade proizvajalcev Nolan, X-lite, Grex, Kappa, Airoh, IXS, Bye in Nzi – Helix. Na voljo so vam moto čelade za različne priložnosti – jet, preklopne, integralne in kros čelade. Z registracijo in nakupom v spletni trgovini oziroma s predložitvijo kupončka v trgovini vam na moto čelade Nolan in X-lite obračunamo 10% popusta. Moto trgovina KMC Yamaha – moto čelade in ostala moto oprema po ugodnih cenah.

Seznam novic

Vse novice
Copyright© 2017 KMC, d.o.o., vse pravice pridržane