Odprto: pon - pet: 09 - 19h, sobota 09 - 13h, telefon: 01 428 75 90
Motorne sani
2013-12-15 20:06:46
Motorne sani Yamaha – vas mika vožnja z motornimi sanmi? Motoristi navadno komaj čakajo prvo spomladansko sonce in so presneto slabe volje, ko se začnejo mrzli jesenski dnevi in je treba dvokolesnike pospraviti in zaključiti motoristično sezono. A motorne sani so odlična alternativa za vse tiste, ki vam tudi pozimi motoristična žilica ne da miru. V trgovini KMC vsem moto navdušencem ponujamo motorne sani Yamaha različnih tipov in cenovnih razredov, zato boste lahko tudi pozimi uživali in vam ne bo treba čakati na otoplitev. Vožnja z motornimi sanmi je namreč ena redkih dogodivščin, ki se lahko primerjajo z vožnjo z motorjem. Motorne sani – cena Tako kot pri cestnih vozilih je tudi cena za motorne sani odvisna od posameznega modela. Najbolje je, da se pred nakupom odločite, v kakšen cenovni rang bodo spadale vaše motorne sanke oziroma kakšno vozilo si sploh želite, nato pa izbirate med ponujenim. V podjetju KMC imamo na voljo motorne sani Yamaha, ki spadajo med najboljša vozila, ki so na voljo na tržišču. Tako kot pri cestnih motorjih tudi za motorne sanke velja, da je treba voziti s pametjo in upoštevati ostale udeležence v prometu, v tem primeru seveda tudi druge obiskovalce zasneženih hribov in dolin, ki so tako primerni za uživanje na snegu. Motorne sanke in zakonodaja Če vas zanimajo motorne sanke ali pa jih že imate, je pomembno, da upoštevate zakone, ki določajo, kje jih lahko uporabljate. Tako se boste izognili neprijetnostim, hkrati pa ne boste ovirali drugih udeležencev v prometu, obiskovalcev v naravi ali pa motili lastnikov zemljišč. Vožnja z motornimi sanmi po cesti ni dovoljena, razen v izjemnih primerih, sicer pa lahko motorne sanke uporabljate na zasneženih gozdnih cestah, na katerih se ne odvija promet (če ni drugače določeno) in na način, kot to določi lastnik. Vožnja v naravnem okolju ni dovoljena. Poskrbite za prijetno druženje na zasneženih strminah – motorne sani Yamaha so idealne za vesele urice na snegu!

Moto in navtična trgovina KMC
2012-06-05 11:55:53
KMC moto center – novi in rabljeni motocikli Yamaha in navtična oprema KMC Yamaha center smo ustanovili leta 2006. Yamaha KMC moto center je v samo treh letih postal največji prodajalec Yamaha motorističnega in navtičnega programa v Sloveniji. V KMC Yamaha moto centru so vam na voljo Yamaha motocikli, skuterji Yamaha, ATV štirikolesniki, napihljivi čolni in vodni skuterji Yamaha, izvenkrmni motorji, motoristična oblačila in obutev, motoristične čelade ter ostala moto oprema. KMC moto center je znan po bogati ponudbi visoko kakovostnih produktov, zato z nakupom zagotovo ne morete zgrešiti. Če ste navdušeni nad motorji ali skuterji Yamaha, nas čim prej obiščite. V KMC moto centru se lahko dogovorite tudi za testno vožnjo. Obiščite KMC moto center, kjer so vam na voljo Yamaha motocikli Ste navdušeni nad vožnjo z Yamaha motocikli? Če ste odgovorili pritrdilno, se ustavite v KMC moto centru v Ljubljani. KMC Yamaha moto center najdete na Dolenjski cesti 242c. Na voljo so vam Yamaha motocikli različnih serij – Supersport, V MAX, MT serija, Sport touring, FZ serija, XJ serija, Street, Adventure, Competition, Cruiser in drugi. Yamaha motocikli so znani po visoki kvaliteti ter po varni, stabilni in udobni vožnji. En izmed najbolj priljubljenih je zagotovo Yamaha motocikel YZF-R1, ki ga dobro poznajo vsi ljubitelji razreda MotoGP. KMC Yamaha moto center – naj za varno in udobno vožnjo poskrbijo zanesljivi Yamaha motocikli. Za premagovanje krajših razdalj so najboljši skuterji Yamaha Ali zjutraj, ko se vozite v službo, pogosto obstanete v gneči? Idealna rešitev za omenjeno težavo so skuterji Yamaha, ki vam zagotavljajo izredno udobno vožnjo. Najbolj popularni skuterji Yamaha so tisti s prostornino motorja 49 ccm, na primer Yamaha Aerox R, Yamaha Aerox WGP 50th Anniversary in Yamaha Neo's. V KMC moto centru so vam na voljo tudi močnejši in hitrejši skuterji z večjo prostornino motorja – 125 ccm in maxi skuterji Yamaha. Če so manjši skuterji Yamaha kot nalašč za premagovanje krajših lokalnih razdalj, pa so močnejši skuterji Yamaha primerni tudi za daljša potovanja, saj imajo veliko prostora za shranjevanje prtljage. Obiščite KMC Yamaha moto center in si izberite svoj sanjski skuter. V KMC moto centru vas čakajo rabljeni motocikli po ugodnih cenah KMC Yamaha moto centru so vam na voljo tudi rabljeni motocikli. Nekateri prisegajo na nova vozila, drugi pa so popolnoma zadovoljni z rabljenimi motocikli. Pred prodajo motorje ustrezno pregledamo in s tem zagotovimo, da so rabljeni motocikli tehnično brezhibni in pripravljeni na premagovanje novih razdalj. V večini primerov se rabljeni motocikli v kvaliteti ne razlikujejo dosti od novih, razlika v ceni pa je precejšnja. Pred nakupom dobro preučite svoje želje in se odločite v skladu s finančnimi zmožnostmi. KMC moto center – novi in rabljeni motocikli Yamaha, celotna motoristična oprema in navtični program.

Motoristična oprema
2012-06-05 11:52:36
Motoristična oprema od nog do glave Motoristična oprema, ki jo sestavljajo motoristični kombinezon, motoristične rokavice, motoristični škornji in seveda nepogrešljiva motoristična čelada, je odvisna od tipa motorja, ki ga vozite, in od vaših osebnih želja. Vsa zaščitna oprema, ki jo lahko kupite v salonu KMC moto, je vrhunska oprema za motoriste, ki bo poskrbela za brezskrbne užitke na vašem motorju. Ravno dobra oprema je namreč bistvenega pomena pri zaščiti motorista. Zato v KMC moto poskrbimo, da so motoristični škornji, motoristični kombinezoni, motoristične rokavice in motoristične čelade kakovostni produkti, s strokovnimi nasveti pa zagotovimo, da boste izbrali pravo motoristično opremo. Motoristične čelade različnih znamk za vsako glavo in vsak motor Motoristična oprema, torej motoristične čelade, motoristični kombinezoni, motoristične rokavice in motoristični škornji, so nepogrešljivi del opreme vsakega motorista. Motoristične čelade so se v zadnjih desetletjih tako izpopolnile, da lahko vsak motorist najde motoristično čelado, ki je zanj ravno pravšnja. V salonu KMC moto so naprodaj motoristične rokavice, motoristični škornji, motoristični kombinezoni in motoristične čelade (Nolan, X-Lite, Grex, Kappa, IXS, Airoh, Bye, Nzi / Helix) – torej vsa oprema za motoriste, ki jo potrebujete. Za vse motoristične čelade so na voljo tudi nadomestni deli. Motoristična oprema – motoristični kombinezoni, rokavice in škornji Vsa motoristična oprema se navadno prilagaja tipu motorja, ki ga vozite. V salonu KMC moto so vam na voljo dvodelni in enodelni usnjeni motoristični kombinezoni za moške in ženske, primerni za različne tipe motorjev. Tudi motoristične rokavice so pomemben del opreme za motoriste. V salonu KMC moto lahko kupite moške, ženske in otroške motoristične rokavice iz usnja ali tekstila. Lahko se odločite za poletne, zimske ali celoletne rokavice. Motoristični škornji, med katerimi lahko izbirate, so različnih tipov, in sicer touring, sport touring, off road in super moto. Podrobnejše podatke o celotni motoristični opremi najdete na naši spletni strani. Veseli pa bomo, če si boste vzeli čas in se oglasili v salonu KMC moto v Ljubljani.

Vodni skuter
2012-06-05 11:50:57
Vodni skuterji – kombinacija smuči in vodnega motorja Vodni skuterji so kombinacija med smučmi in vodnim motorjem. So priročno in zabavno vodno transportno sredstvo, ki omogoča izletniško vožnjo na vodi in tudi vrhunsko športno udejstvovanje in neverjetne akrobacije. Zasnovani so na turbinskem pogonu, ki omogoča, da vodni skuter na prednjem delu zajema vodo, pri prehodu skozi turbino pa ustvarja močan pogonski vodni curek. Voznik preko krmila upravlja gibljivo zadnjo šobo, s tem pa usmerja vodni curek in smer gibanja plovila. Vodni skuter Yamaha – kateri model boste izbrali? Vodni skuterji Yamaha so znani po celem svetu. Pri Yamahi so na podlagi večletnih izkušenj pridobljeno znanje vložili v razvoj oblik in tehnologij, s katerimi vodni skuterji nudijo izreden užitek pri vožnji. Če iščete čudovito moč, surove pospeške ali le mirno plovbo, je vodni skuter Yamaha pravi za vas. Pri podjetju KMC vam nudimo in prodamo vodne skuterje podjetja Yamaha po ugodnih cenah. Vodni skuterji Yamaha, ki so v prodaji pri podjetju KMC, so kakovostni, zanesljivi in uspešno združujejo udobje in športnost. V prodaji so na voljo različni modeli VX in FX. VX je prostorninsko najmanjši model in je eden izmed cenovno bolj dostopnih in ekonomičnih štiritaktnih vodnih skuterjev. Yamaha vodni skuter modela VX ima dolg in udoben sedež, ki ponuja prostor za tri osebe, ima pa tudi velik prostor na premcu in predal za rokavice ali kakšno drugo drobnarijo. Za zahtevnejše stranke, ki si želijo bolj športne izkušnje, pa vam v podjetju KMC ponujamo skuter Yamaha – model FX. Ima štirivaljni motor s turbino, ki lahko razvije moč do 210 konjev, in čvrsto lupino, izdelano s tehnologijo NanoExcel. Vodni skuterji FX imajo bogato serijsko opremo, ki vključuje razne mehanske in elektronske sisteme, kot na primer 24-stopinjski trim, teleskopsko krmilo, vodotesni prtljažni prostor in še mnoge druge. Vodni skuterji Yamaha za nepopisen užitek Z vodnim skuterjem vam prodamo užitek, ki je vsekakor nekaj posebnega. Na koncu niti ni tako pomembno, ali gre za izposojen, rabljen ali nov vodni skuter. Pomembno je začutiti dinamiko hitrosti in gibanja čez valove ter občutek svobode, ki vas prevzame ob vožnji vodnega skuterja. Torej, če želite uživati ob drvenju po morski gladini ali pa le umirjeno odpotovati na otoček, si oglejte ponudbo Yamaha vodnih skuterjev pri podjetju KMC Yamaha. Gotovo ne boste razočarani.

Skuterji
2012-06-05 11:48:55
Prodaja skuterjev na obroke – skuterji Yamaha po ugodnih cenah Prodaja motorjev in skuterjev v podjetju KMC d.o.o., Ljubljana, zelo ugodne cene in plačilni pogoji. Se v službo vozite v bližnje mesto? Se zjutraj pogosto znajdete v gneči? So stroški servisov, registracije in zavarovanja avtomobila previsoki? Omenjenih težav vas rešijo skuterji Yamaha. Prodaja skuterjev, motorjev in ostale moto opreme poteka vsak delavnik od 9:00 do 19:00 in vsako soboto od 9:00 do 13:00. Obiščite KMC Yamaha center in si oglejte našo bogato ponudbo. Na voljo so vam motorji Yamaha in skuterji Yamaha, ATV-ji in motorne sani, napihljivi čolni in vodni skuterji Yamaha, izvenkrmni motorji, dodatni in rezervni deli, motoristična oblačila priznanih proizvajalcev (IXS, Yamaha, Clover…), motoristične čelade (Nolan, X-lite, Grex, IXS…) in ostala moto oprema. V primeru kakršnihkoli nejasnosti nas pokličite ali obiščite in z veseljem vam bomo svetovali. Prodaja skuterjev – omislite si svoj Yamaha skuter Prodaja skuterjev poteka v moto centru KMC Yamaha, kjer se s skuterji lahko odpravite tudi na testno vožnjo. Prodaja nekaterih motorjev in drugih izdelkov poteka kar preko spletne strani. Eden izmed najbolj priljubljenih je zagotovo Yamaha skuter YQ 50 Aerox WGP 50th Anniversary. Omenjeni Yamahin skuter se ponaša z vodno hlajenim 2-taktnim 50 ccm motorjem, ki omogoča doseganje zadovoljivih hitrosti. Yamaha skuter Aerox ima zavorne diske spredaj in zadaj, kar zelo dobro vpliva na kratke zavorne čase. Poleg dobrih voznih lastnosti Aerox krasi atraktiven športen oklep, s katerim boste privabili marsikateri pogled ostalih udeležencev prometa. V prodaji so vam na voljo tudi skuterji Yamaha Neo's, ki zagotavljajo uživanje v mestni vožnji. Vsi se ponašajo s svežimi tekočimi linijami, dvojnimi in estetsko dovršenimi žarometi ter preglednimi LCD prikazovalniki. KMC, Ljubljana – prodaja skuterjev po izjemno konkurenčnih cenah. Prodaja vodnih skuterjev ter napihljivih čolnov Yamaha na obroke V moto centru KMC (Ljubljana) ne dobite le motornih koles in skuterjev, temveč so vam na voljo tudi napihljivi čolni in vodni skuterji Yamaha. V naši spletni trgovini si lahko ogledate vse podrobnosti o napihljivih čolnih in vodnih skuterjih, enostavno izberite želen izdelek, ga dodajte v košarico in opravite nakup. Možno je plačevanje na obroke. Prodaja skuterjev poteka tudi direktno v trgovini, kjer se pred nakupom lahko posvetujete z našimi strokovnjaki. Najcenejši vodni skuterji Yamaha so vam na voljo že za manj kot 7.000 EUR, najprestižnejši pa vas bodo stali od 15.000 do 17.000 EUR. Naj za vodno zabavo poskrbijo zanesljivi in udobni vodni skuter Yamaha.

Rezervni deli
2012-06-05 11:47:17
Moto rezervni deli in akumulatorji za motorje Se vam je pokvarila komponenta na motociklu? V KMC moto centru so vam na voljo vsi Yamaha rezervni deli za motorje in plovila. Oglejte si ponudbo naše spletne trgovine, kjer so zajeti številni rezervni deli. Osnovno ponudbo sicer sestavljajo motorji, skuterji, ATV-ji, motorne sani, vodni skuterji in napihljivi čolni Yamaha, vendar so vam poleg omenjenih produktov v KMC moto centru na voljo tudi motoristična oblačila in obutev, motoristične čelade, dodatna moto oprema ter moto rezervni deli. Vsi Yamaha rezervni deli so vam na razpolago tako v fizični kot v spletni trgovini. Navigacija po spletni trgovini je izredno enostavna, zato smo prepričani, da boste našli želene moto rezervne dele. V nasprotnem primeru nas pokličite ali obiščite na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani, kjer se nahaja KMC moto trgovina. Če niste prepričani, kateri moto rezervni deli so pravi za vaš motocikel, vam bodo naši strokovnjaki pri izbiri z veseljem pomagali. KMC moto Yamaha – rezervni deli za motorje Kako do rezervnih delov v naši spletni trgovini? Pot do moto rezervnih delov je kratka in enostavna. Zgoraj, kjer lahko izbirate med devetimi osnovnimi kategorijami, izberite moto opremo. Če nato na levi strani izberete dodatno opremo, se vam bo prikazal seznam motorjev in skuterjev Yamaha. Enostavno izberite vaš motocikel in prikazali se vam bodo vsi moto rezervni deli za izbrano vozilo. Da boste lažje pravilno izbrali, so Yamaha rezervni deli opremljeni tudi s slikami. Nekateri so univerzalni, zato smo jim v spletni trgovini namenili svoje mesto. To so: tekmovalne ročke, uteži, krmila, smerniki, nosilci za tablice, ogledala, nastavljive ročice, vizirji in luči. Moto rezervni deli in kakovostni akumulatorji za motorje Ste lastnik motocikla Yamaha in vam je odpovedal akumulator? Potrebujete morda kakšen drug rezervni del, pa ne veste, kje bi ga lahko kupili? Odgovor zdaj verjetno že poznate – v KMC moto centru v Ljubljani so vam po izredno konkurenčnih cenah na voljo vsi Yamaha rezervni deli za motorje ali plovila. Na voljo so vam v trgovini ali preko spleta, kjer vam pri nakupu nad 200 EUR blago dostavimo brezplačno. V naši ponudbi so akumulatorji za motorje vrhunskih proizvajalcev Yuasa in RMS, ki se odlično obnesejo tudi pri nizkih temperaturah. Z omenjenimi akumulatorji za motorje ste lahko brez skrbi, da vam motocikel zjutraj ne bi vžgal.

Rabljeni motorji
2012-06-05 11:45:29
Rabljeni motorji in rabljeni skuterji Rabljeni motocikli različnih proizvajalcev in kategorij Rabljeni motorji in skuterji so tako kot novi motorji Yamaha del stalne ponudbe podjetja KMC moto. Rabljeni motocikli, ki so trenutno na razpolago, so objavljeni na naši spletni strani, tako da si jih kadarkoli ogledate. Prav tako so motocikli na ogled tudi v salonu KMC moto. Vsi rabljeni motocikli so lahko na vašo željo brezplačno dostavljeni kamorkoli v Sloveniji. Rabljeni motorji v prodajalni KMC moto niso le motorji Yamaha, temveč so na prodaj tudi drugi motocikli različnih znamk in različnih razredov. V salonu KMC moto pa boste seveda lahko kupili tudi vso motoristično opremo, od čelad in oblačil do čevljev ter še marsikaj drugega. Rabljeni skuterji - brezplačna dostava in svetovanje pri financiranju Rabljeni skuterji in motorji so odlična priložnost za vse, ki bi radi za ugodno ceno doživeli prednosti potovanja na dveh kolesih. Rabljeni skuterji se nahajajo v našem salonu, prav tako pa si jih lahko ogledate na naši spletni strani. Če so vam všeč novi motorji Yamaha, rabljeni motocikli ali rabljeni skuterji, se oglasite v salonu KMC moto. Svetovali vam bomo pri nakupu, uredili financiranje in vam rabljen skuter ali rabljen motor brezplačno dostavili na dom. Novi in rabljeni motorji Yamaha ter vsa motoristična oprema Prvi motor Yamaha je podjetje Yamaha izdelalo leta 1955, pred tem pa so se ukvarjali predvsem s proizvodnjo glasbenih inštrumentov. Motorji Yamaha so danes vodilna znamka motorjev na svetu. V salonu KMC moto so vam na voljo novi motocikli Yamaha ter rabljeni motorji ter skuterji različnih proizvajalcev. Pri nas lahko kupite tudi vso motoristično opremo ter ATV-je, sani, plovila, navtično opremo, konfekcijo in izvenkrmne motorje. V salonu podjetja KMC moto, kjer so med drugim razstavljeni tudi motorji Yamaha, rabljeni skuterji in motocikli, je ponudba še bolj pestra kot na spletni strani. Obiščite naš salon in se prepričajte sami.

Polnilci, polnilniki in vzdrževalci CTEK
2012-06-05 11:43:51
CTEK polnilniki (polnilci) in vzdrževalci akumulatorjev ter dodatna moto oprema v KMC moto Polnilniki (polnilci) in vzdrževalci akumulatorjev, ki so naprodaj v salonu KMC moto, so vrhunski vzdrževalci švedskega proizvajalca. Polnilci akumulatorjev so namenjeni uporabi doma, hkrati pa so CTEK polnilci dovolj močni, da jih uporabljajo tudi profesionalci. Motoristična oprema oziroma dodatna moto oprema vsekakor mora vsebovati polnilec, saj nikoli ne veste, kdaj vam bodo polnilci in vzdrževalci prišli prav. Na spletni strani KMC moto so vedno na zalogi naslednji CTEK polnilci in vzdrževalci akumulatorjev: CTEK polnilec MXS 5.0 CTEK polnilec XC 800 CTEK polnilec MXT 4000 CTEK polnilec MXS 4003 CTEK polnilec MXS 7.0 CTEK polnilec MXS 10 in drugi CTEK polnilec - kakovostni in enostavni za uporabo Motoristična oprema in dodatna moto oprema, ki je na voljo v salonu KMC moto, poleg čelad in oblačil vključuje tudi polnilce in vzdrževalce akumulatorjev. Polnilci CTEK so povsem avtomatizirani in zato enostavni za uporabo. Polnilci so primerni za tako rekoč vse akumulatorje, od motornih koles, motornih sani, ATV-jev, osebnih avtomobilov, starodobnikov, avtodomov, kombijev, kamionov, avtobusov in celo gradbenih strojev in čolnov. Kot dodatna moto oprema sodijo CTEK polnilci v motoristično opremo vsakega motorista, pa naj gre za vzdrževanje ali polnjenje akumulatorja. V moto salonu KMC vam bomo svetovali, kateri polnilci so najprimernejši za vas. Specifični podatki za posamezne polnilce so zapisani tudi na naši spletni strani. Vsa motoristična oprema in CTEK polnilci v salonu KMC v Ljubljani V podjetju KMC so na voljo motorji Yamaha, rabljeni motorji, motoristična oprema (motoristični kombinezoni, motoristične čelade, motoristični škornji, motoristične rokavice, motoristične kavbojke), pa tudi navtična oprema in plovila. Dodatna moto oprema je za vsakega motorista nujna, enostavni CTEK polnilci pa vsakemu izmed nas olajšajo polnjenje ali vzdrževanje akumulatorja.

Vodni športi
2012-06-05 11:41:29
Vodni športi in navtična oprema – vodne smuči, neoprenska obleka, rešilni jopiči S toplejšimi temperaturami se v vas gotovo prebuja želja po uživanju v vodi. Vsi tisti, ki vas vodni športi navdušujejo že dlje časa, se gotovo strinjate, da je za uživanje potrebna prava navtična oprema, kot so vodne smuči, neoprenska obleka in ustrezni rešilni jopiči. Za tiste, ki pa jim športi v vodi predstavljajo še neznano prostočasno aktivnost, pa smo prepričani, da je to poletje napočil pravi čas, da preizkusite vse radosti, ki jih vodni športi ponujajo. Navtična oprema za začetnike in izkušene vodne športnike Ste tudi vi med tistimi, ki že komaj čakate, da si nadenete vodne smuči in se preprosto prepustite užitkom, ki vam jih ponujajo vodni športi? Vodne smuči iz naše ponudbe so izjemno stabilne, primerne tako za začetnike kot tiste, ki jih vodne radosti navdušujejo že dlje časa. Pri nas boste brez težav našli opremo, ki vam bo znala pričarati užitek in veselje v različnih vodnih športih. Ker pa se pri nas zavedamo, da je navtična oprema širok pojem, je izbira nadvse bogata. Navtična oprema najvišje kakovosti za varno uživanje na vodi Kaj vse pa vodni športi sploh ponujajo? Ker pri nas poznamo odgovor na to vprašanje, nismo ostali praznih rok. Oprema pri nas je zato resnično raznovrstna: napihljive tube in banane, vodni skuterji z vsemi potrebnimi rezervnimi deli, vodne smuči, vrvi za vodne športe, neoprenska obleka in rešilni jopiči. Yamaha rešilni jopiči tako za odrasle kot otroke so pri nas različnih velikosti in barvnih kombinacij, vsi pa so nosilci CE certifikata, zato se lahko na njih popolnoma zanesete. Rešilni jopiči pa niso edina stvar, ki je pri nas sinonim za vašo varnost! S to lastnostjo se namreč ponaša prav vsa naša navtična oprema. Vodni športi vas bodo prepričali Prepričani smo, da bodo vodne radosti poskrbele za pravo mero adrenalina in užitka. Z našo opremo se boste počutili tako varno kot privlačno, saj vam je v moto centru KMC na voljo modna neoprenska obleka, izdelana posebej po vaši meri. Vodni športi vas bodo lahko navduševali v toplejših ali za odtenek hladnejših dneh, saj je neoprenska obleka primerna tudi za uživanje pri nekoliko nižjih temperaturah. Pripravite se na sezono, v kateri vas bodo navduševale vodne radosti.

Navtična oprema
2012-06-05 11:39:51
Navtična oprema: olje Yamalube, rezervoarji za gorivo, zložljive stopnice, rešilni jopiči… Kakovostna oprema za čolne je za vse tiste, ki jih navtika navdušuje, bistvena. Le na takšen način boste lahko resnično doživeli nepozabnost preživljanja svojega prostega časa na vodi, obenem pa se boste počutili nadvse varno in v koraku z najnovejšimi trendi. Zato smo posebej za vas pripravili bogato ponudbo. Pri nas so visoko kakovostna olja Yamalube, rezervoarji za gorivo, rešilni jopiči, zložljive stopnice in ostala oprema za čolne rezultat skrbnega načrtovanja in upoštevanja najrazličnejših okusov. Brez kakovostne opreme si svojega življenja brez navtičnih radosti preprosto ne boste znali več predstavljati. Preberite si torej, zakaj je navtična oprema pri nas najboljša! Oprema za čolne – prvovrstno olje Yamalube in rezervoarji za gorivo Navtična oprema iz naše ponudbe je zelo pestra. In kaj je bolj pomembno kot dobro vzdrževanje motorja vašega čolna? Prvovrstno mineralno olje Yamalube je olje visoke zmogljivosti, namenjeno 4-taktnim izvenkrmnim in 2-taktnim bencinskim in dizel motorjem. Znamka Yamalube pa vam ponuja tudi čistila in stabilizatorje goriva, ki so izredno enostavni za uporabo. Prav tako pa vam rezervoarji za gorivo iz naše ponudbe omogočajo, da boste brez težav dosegli svoj cilj, saj boste imeli dovolj prostora za vaše gorivo. Navtična oprema za vašo varnost Pri nas je navtična oprema sinonim za varnost in kakovost. Yamaha rešilni jopiči tako za odrasle in otroke so pri nas različnih velikosti in barvnih kombinacij, vsi pa so nosilci CE certifikata, zato se lahko na njih popolnoma zanesete. Rešilni jopiči pa niso edina stvar, ki je pri nas sinonim za vašo varnost! S to lastnostjo se namreč ponaša prav vsa naša oprema. Oprema za čolne, brez katere si plutja ne boste znali več predstavljati Če iščete vzdržljive neoprenske rokavice ter druga neoprenska oblačila, kot so npr. rešilni jopiči, primerno obutev, zaščitna očala, vrvi za vodne športe, podaljšana krmila, zložljive stopnice, tlačilke, karabine, transportne vozičke ali kolesa, Yamalube kakovostno olje ter ostalo opremo, ste pri nas na pravem naslovu! Navtična oprema, ki jo lahko najdete v naši ponudbi, vam bo nudila prijetno preživljanje prostega časa. Če želite le najboljše, vam zagotavljamo, da vas naša bogata oprema za čolne zlepa ne bo pustila na cedilu!

Napihljivi čolni
2012-06-05 11:38:06
Napihljivi gumijasti čolni ali gumenjaki, idealna rešitev za popestritev dopusta Napihljivi čolni so idelana rešitev za popestritev dopusta na morju ali ob jezeru. Napihljiv čoln omogoča raziskovanje bližnjih zalivov in otočkov. Otroci bodo navdušeni nad gumenjaki, s katerimi lahko veslajo po vodni gladini in raziskujejo morje, odrasli pa ga lahko uporabijo za ribarjenje. Gumijasti čolni imajo veliko možnosti uporabe. Uporabljajo se kot pomožni čolni, delovni, potapljaški, policijski, reševalni, športni in še bi lahko naštevali. Prodaja gumenjakov v Sloveniji zadnje čase narašča in tako je ponudba tovrstnih čolnov precej velika, zato imamo tudi v podjetju KMC široko ponudbo gumenjakov in izvenkrmnih motorjev. Zakaj kupiti napihljiv čoln namesto trdega? Napihljivi čolni in trdi čolni imajo dokaj enak namen uporabe, vendar pa število napihljivih čolnov narašča, ker imajo v določenih pogojih prednost pred čolni, ki so v celoti narejeni iz trdih materialov. Prva prednost je teža. Napihljivi gumijasti čolni so veliko lažji kot trdi čolni, kar predstavlja veliko prednost, saj je napihljiv čoln lažje vleči z avtom, možno pa ga je celo pritrditi na streho. Napihljivi čolni so sicer manj stabilni kot čolni iz trdih materialov, vendar obstajajo modeli, ki med gumenjaki veljajo za višek stabilnosti. Nekateri gumijasti čolni imajo poliestrsko dno v obliki črke V, kar omogoča, da je celoten čoln veliko bolj trden, hkrati pa omogoča vgradnjo močnejših motorjev. Napihljiv čoln je tako še vedno lažji od trdega čolna in s tem tudi hitrejši in bolj ekonomičen. Napihljivi čolni že dolgo veljajo za precej trajen izdelek. Škodi jim predvsem sonce, čemur se je danes z modernimi UV odpornimi materiali mogoče nekoliko izogniti. Če se zgodi, da se napihljiv čoln poškoduje, ga lahko popravimo sami, vendar moramo biti pri tem previdni in upoštevati navodila glede temperaturnih, vlažnostnih in ostalih pogojev, kot je izpostavljenost soncu v času popravila čolna. Če pa nismo preveč vešči, lahko gumijasti čoln preprosto odpeljemo k serviserju. Napihljivi čolni ali gumenjaki se delijo v tri podskupine V grobem napihljive čolne delimo v tri podskupine. Prva skupina so pomožni čolni. Sem spadajo gumenjaki, ki se uporabljajo predvsem kot dodatni čolni k večjemu plovilu. Druga skupina so srednje veliki napihljivi gumijasti čolni, ki se uporabljajo za obalno plovbo. Veliki so do pet metrov. V tretjo skupino pa spadajo napihljivi čolni, ki jih imenujemo tudi delovni čolni. Dovoljujejo velike moči motorjev in imajo veliko uporabno površino. Napihljivi čolni Yamaha – podjetje KMC Če razmišljete o nakupu gumenjaka, si oglejte ponudbo podjetja KMC. Tam vas čakajo napihljivi čolni znamke Yamaha. Prodaja gumenjakov poteka tudi preko spleta. Na voljo so vam tudi izvenkrmni motorji, ki pridejo prav vsakomur, ki želi svoj napihljiv čoln poganjati z motorjem namesto z vesli. Pri podjetju KMC boste zagotovo našli napihljiv čoln po vašem okusu.

Motorji Yamaha
2012-06-05 11:36:28
KMC Yamaha – prodaja motorjev – cestni motorji Yamaha V KMC Yamaha centru na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani so vam na voljo motorji Yamaha – cestni motorji, potovalni, supersport, naked in enduro. V naši pestri ponudbi so tudi skuterji, napihljivi čolni in vodni skuterji Yamaha. Po izredno konkurenčnih cenah lahko v KMC Yamaha centru kupite tudi motoristična oblačila in obutev, motoristične čelade, ostalo moto opremo ter produkte iz navtičnega programa. Motorji Yamaha so med vozniki motociklov zelo priljubljeni, saj jih odlikuje varna in stabilna vožnja, poleg tega so udobni, zato vam tudi dolgotrajno sedenje ne bo povzročalo težav. Obiščite KMC Yamaha center in si oglejte našo bogato ponudbo motorjev. Prodaja motorjev poteka od ponedeljka do petka od 9:00 do 19:00 ter vsako soboto od 9:00 do 13:00. Veselimo se vašega obiska. Prodaja motorjev v moto centru KMC Yamaha Prodaja motorjev poteka v moto centru KMC Yamaha, vse podrobnosti o posameznih motorjih pa si lahko ogledate v naši spletni trgovini. Tam so vam na voljo tehnični podatki (vse o motorju, šasiji in dimenzijah) in podrobni opisi. Motorji imajo večinoma 3 leta garancije, kar vsekakor ni malo. Vsem ljubiteljem hitrosti so na voljo cestni motorji Yamaha, za tiste, ki potujete tako po cestah kot po gozdu, pa bodo verjetno primernejši enduro motorji. Če imate težave pri izbiri motorja, nas obiščite v KMC moto centru Yamaha in z veseljem vam bomo pomagali pri vaši odločitvi. Izredno priljubljeni so cestni motorji Yamaha Cestni motorji Yamaha so s svojimi izjemnimi lastnostmi in atraktivnim izgledom prepričali že marsikaterega kupca. Še posebej Yamaha motorji YZF-R1 in YZF-R6 so med motoristi zelo priljubljeni, saj omenjeni motorji dosegajo izjemno visoke hitrosti. To jim poleg močnega motorja omogoča tudi kvalitetno zasnovana ergonomična oblika. Takšni cestni motorji Yamaha so primerni za voznike, ki imajo za seboj že precej prevoženih kilometrov. Hitri pospeški in visoke hitrosti so za začetnika lahko zelo nevarni, zato so izkušnje še kako pomembne. V KMC vam je poleg motorjev na voljo tudi vsa ostala motoristična oprema. Ne pozabite na ustrezno čelado in ostalo zaščitno opremo, saj motoristi veljajo za eno izmed najbolj ogroženih vrst udeležencev prometa. KMC Yamaha – prodaja motorjev Yamaha in ostale motoristične opreme po ugodnih cenah. Svetujemo vam, da redno spremljate našo spletno trgovino, saj so številni produkti pogosto v akciji.

Motoristične kavbojke
2012-06-05 11:32:51
Motoristične hlače za moške in ženske – kavbojke za motoriste Motoristične kavbojke Draggin jeans – zaščitne hlače za motoriste Motoristične hlače že dolgo niso več le klasične hlače. Kavbojke za motoriste Draggin jeans za moške in ženske so nadvse primerna rešitev za vroče poletne dni. Draggin jeans je namreč izdelal hlače, ki so pravzaprav motoristične kavbojke. Gre za ženske ali moške kavbojke, ki so ustrezno dodatno ojačane tam, kjer je to najbolj potrebno. Najbolj zanimivo pa je, da so tako ženske hlače kot moške kavbojke videti kot povsem običajne hlače, od letos dalje pa imajo Draggin jeans tudi žepke, v katere boste lahko namestili CE ščitnike. V Sloveniji lahko motoristične kavbojke po ugodnih cenah kupite v salonu KMC moto v Ljubljani. Zaščitne motoristične moške kavbojke in druge hlače za motoriste Draggin jeans je avstralski proizvajalec motoristične opreme iz jeansa. Motoristične hlače in ostala oblačila izdelujejo že od leta 1997. Ponujajo motoristične kavbojke (moške kavbojke in ženske hlače) in tudi druga motoristična oblačila, ki so po videzu bolj podobna običajnim oblačilom kot pa opremi za motoriste. Hkrati so njihove jeans kavbojke edine na videz običajne motoristične hlače, ki so prestale CE teste za odrgnine. To pomeni, da Draggin jeans moške kavbojke in ženske hlače ustrezajo enakim normativom, kot običajne motoristične hlače ali motoristični kombinezoni. Poleg tega so kavbojke modnega videza in lahke, kar pomeni, da vam poleti v njih ne bo vroče. Udobne ženske hlače za motor iz kakovostnih materialov Ženske motoristične kavbojke oziroma ženske hlače Draggin jeans so všeč vsem ženskam, ki so tudi v motorističnih hlačah rade videti moderno. Poleg tega so tako zaščitne moške kavbojke kot ženske hlače nadvse udobne. Posebnost hlač Draggin jeans je v tem, da je zaščitna podloga stkana iz kevlarja in Dyneeme. Dyneema je vlakno, ki je močnejše od kevlarja in jekla. Zato motoristične kavbojke nudijo vso potrebno zaščito, podobno kot usnjene motoristične hlače. Izberite kakovostno opremo – obiščite KMC!

Motoristične čelade
2012-06-05 11:31:13
Motoristične čelade – moto čelade za vsakogar Varnost in udobje čelad pri KMC d.o.o. Čelade za motor so kvalitetne in udobne ter poskrbijo za varnost. Če obiščete KMC d.o.o., vam zagotavljamo, da boste našli ustrezno čelado visoke kakovosti. Motoristična čelada mora zagotavljati varnost med vožnjo, poleg tega mora biti tudi udobna. Čelada za motor, ki voznika med vožnjo moti, ga hladi ali greje, ki jo je potrebno vedno prilagajati in podobno, za daljše vožnje ni primerna. Motoristične čelade, ki so jih zasnovali profesionalni vozniki in moto specialisti, so skonstruirane tako, da jih voznik med vožnjo skoraj ne opazi. Motoristične čelade, ki jih boste našli v naši ponudbi, so visoko kakovostne čelade priznanih znamk. Na voljo imamo čelade za motor za izkušene voznike, ki potrebujejo moto čelade za visoke hitrosti in daljše proge, najde pa se tudi kakšna čelada za motor za bolj ljubiteljske voznike, za krajše razdalje in manjše hitrosti. Naša skrb je predvsem varnost voznikov, zato ponujamo samo motoristične čelade, ki zagotavljajo visoko stopnjo varnosti pri padcih. Varne čelade za motor Varna čelada za motor mora prihajati iz skupine motorističnih čelad, ki združuje najvišje standarde in skrbi za dobro počutje voznika. To pomeni, da so moto čelade strojno lite iz polikarbonata in morajo imeti atest homologacije, saj ta zagotavlja, da so motoristične čelade res varne. Čelada za motor, še preden pride do voznika, opravi veliko predhodnih testiranj, pri katerih se pazi predvsem na prenašanje energije pri udarcih, moč udarca in reakcija materiala ter kakšni udarci povzročijo, da čelade za motor popustijo. Pri motorističnih čeladah je pomembna tudi notranja školjka, saj notranje polnilo moto čelade blaži energijo, ki se sprosti ob udarcu. Čelade imajo zato največkrat vgrajeno polnilo iz dveh ali več plasti polistirena. Varne čelade so zaradi tega tudi nekoliko dražje, saj združujejo ne samo kvalitetno izdelavo čelade za motor, za katero stoji veliko tehnoloških izzivov, pač pa tudi eleganten dizajn. Izbira motoristične čelade Pri izbiri moto čelade je potrebno upoštevati motor, ki ga voznik vozi, izkušenost motorista in pa seveda razdalje, ki jih opravlja. Motoristične čelade se namreč po kvaliteti in dizajnu razlikujejo glede na profil voznika. Motoristična čelada za kros motorje se precej razlikuje od čelade za cestno-dirkalne motorje, saj kros čelada za motor ne potrebuje toliko udobja, biti pa mora enako varna. Izbira prave moto čelade je zelo pomembna, zato vam pri KMC d.o.o. z veseljem svetujemo.

Motoristična trgovina
2012-06-05 11:29:08
Motoristična trgovina – čelade, jakne in ostala motoristična oprema KMC Yamaha center se nahaja na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani. Smo motoristična trgovina, specializirana za prodajo izdelkov podjetja Yamaha. Naša ponudba je izredno bogata: Motorji in skuterji Vodni skuterji Napihljivi čolni Motoristične čelade Motoristične jakne Motoristična oblačila in obutev Dodatna oprema Rezervni deli Izdelki iz navtičnega programa Olja in maziva Motorji Yamaha in skuterji Yamaha slovijo po udobni in zanesljivi vožnji, po dolgi življenjski dobi motocikla, cestni motorji Yamaha pa tudi po izredno visokih maksimalnih hitrostih. Poleg dobrega motocikla pa so nepogrešljiva tudi kvalitetna motoristična oblačila in čelada. KMC moto center – motoristična trgovina izdelkov Yamaha in ostalih svetovno priznanih proizvajalcev moto opreme. Motoristična oprema – atraktivne motoristične jakne vrhunske kvalitete V naši spletni trgovini vam je na voljo celotna motoristična oprema priznanih proizvajalcev. Če si želite kakovostne motoristične jakne, je KMC motoristična trgovina pravi naslov. Lahko nas obiščete v moto centru in motoristična oblačila preizkusite kar tam, če pa že poznate pravo velikost artikla, pa motoristična oblačila lahko naročite preko spleta. Nudimo vam motoristične jakne vrhunskih proizvajalcev, kot so IXS, Yamaha, Clover in Lookweel. Motoristične jakne so nepremočljive in izdelane iz trpežnih materialov. Imajo ergonomično oblikovane rokave, odstranljivo termalno podlogo in številne ventilacijske žepe. Nekatere motoristične jakne imajo še dodatno ojačana ramena, ki nudijo dobro zaščito ramen pri morebitnem padcu. Cene za motoristične jakne se gibljejo od približno 50 € do dobrih 400 €. Motoristične jakne v naši motoristični trgovini dobite tako ženske kot moški, izbirate pa lahko med številnimi barvami in barvnimi vzorci. Naj za dobro počutje in ustrezno varnost poskrbijo motoristična oblačila iz motoristične trgovine KMC. Motoristična oprema – motoristične čelade priznanih svetovnih proizvajalcev Za varnost najpomembnejši del motoristične opreme so vsekakor motoristične čelade. Vožnja brez motoristične čelade ni dovoljena, zato jo mora nujno nositi prav vsak voznik motocikla. V naši spletni trgovini so vam na voljo čelade priznanih proizvajalcev, kot so Nolan, X-lite, Grex, Kappa, Airoh in IXS. Zelo priljubljene so Nolan motoristične čelade, ki vam nudijo visoko stopnjo udobja in zaščite. V motoristične čelade lahko vgradimo tudi komunikacijski sistem, ki vam omogoča nemoteno komunikacijo s sopotnikom. Na voljo so vam različne motoristične čelade – jet, preklopne, integralne in kros. Pri nas dobite tudi vizirje in ostale nadomestne dele za čelade. Dovolite, da vas z moto opremo oskrbi motoristična trgovina KMC – motocikli, motoristična oblačila, motoristične čelade in izdelki Yamaha iz navtičnega programa.

Motoristična obutev
2012-06-05 11:26:59
Motoristična obutev – nepogrešljiva motoristična oprema Moto škornji in motoristični čevlji Motoristična oprema je tisto, brez česar na motorju ne gre. Motoristična obutev, to so motoristični škornji oz. moto škornji in motoristični čevlji, je izrednega pomena, saj ne samo greje voznika, temveč tudi varuje pred poškodbami. Moto škornji in motoristični čevlji so izdelani iz usnja ali drugih trpežnih materialov. Vsa motoristična oprema mora biti izdelana iz materialov, ki prenesejo različne vremenske razmere, udarce in velike hitrosti, obutev pa mora biti še posebno trpežna in hkrati udobna, saj vozniki tudi z nogami upravljajo motor. Najprej zagotavljati varnost, zato imajo motoristični škornji pogosto dvojni sistem zapiranja, notranjega in zunanjega, prav tako pa imajo velikokrat ojačan prstni in gleženjski predel noge, kar seveda velja tudi pri motorističnih čevljih. Kvalitetni moto škornji in motoristični čevlji imajo posebej zasnovan sistem za pretok zraka, saj morajo poleti nogo hladiti, pozimi pa greti. Zato se za motoristično obutev uporablja usnje ali kvalitetne sintetične materiale, ki zagotavljajo tako dihanje noge kot tudi ohranjanje toplote. Motoristična obutev pa je posebej ojačana tudi v predelu gležnja, ker so moto škornji pogosto izdelani z rahlim nagibom za lažje upravljanje motorja. Motoristična obutev pri KMC d.o.o. Pri KMC d.o.o. vam nudimo vso potrebno motoristično opremo. Na voljo vam je motoristična obutev, kombinezoni, rezervni deli, olja, zaščitna telesa, moto čelade, ključavnice in ostala moto oprema. Nudimo vam veliko število moto škornjev in motorističnih čevljev različnih barv in velikosti tako za moške kot za ženske. Izbirate lahko tudi med motorističnimi škornji za različne tipi motorja oz. vožnje, off road moto škornji se morajo namreč razlikovati od touring motorističnih čevljev. Motoristična obutev je zelo pomembna, zato je prav, da izberete obutev, ki vam ustreza. Na voljo so vam motoristični škornji in motoristični čevlji številnih proizvajalcev in različnih cenovnih razredov. Prav tako pri nas najdete motoristično obutev za daljše vožnje in izkušenejše voznike ter za krajše vožnje in ljubiteljske voznike. Motoristična oprema, najsi gre za motoristično obutev, čelade ali pa potrošni material, je zelo pomembna, saj zagotavlja varno in udobno vožnjo. Svetujemo vam, da vas pri nakupu motoristične obutve, torej moto škornjev ali motorističnih čevljev, vodi predvsem misel na varnost in šele nato na udobje. Pri KMC d.o.o. vam stojimo ob strani s široko ponudbo motoristične obutve in s strokovnim svetovanjem za pravo izbiro.

Motoristična oblačila
2012-06-05 11:24:59
Motoristična oblačila – motoristični kombinezoni, jakne in rokavice Potrebujete nova motoristična oblačila? Znašli ste se na pravi strani, v KMC moto centru so vam namreč na voljo kvalitetni motoristični kombinezoni, motoristične rokavice, motoristične jakne in ostala motoristična oprema. Ker smo zadovoljni le z najboljšim, vam nudimo moto oblačila priznanih proizvajalcev, kot so IXS, IXON, Yamaha in Dainese. Čeprav so motoristični kombinezoni in ostala motoristična oblačila med našimi kupci zelo priljubljena, pa osnovni prodajni program predstavljajo motorji Yamaha in skuterji Yamaha. V KMC Yamaha centru dobite tudi motoristične čelade znanih proizvajalcev – Nolan, X-lite, Grex, Kappa, Airoh in IXS. Poskrbite za varnost ter udobje in si priskrbite kvalitetna motoristična oblačila s ščitniki. Za varnost je nujna ustrezna motoristična oprema V prometu so najbolj ogroženi prav motoristi, zato je treba še posebej dobro poskrbeti za ustrezno zaščito. Kvalitetna motoristična oblačila – motoristični dežni kombinezon s ščitniki, motoristične rokavice, ustrezna obutev in čelada vam ob padcu lahko rešijo življenje, zato pri nakupu motoristične opreme ne varčujte. Da boste karseda zaščiteni, naj bodo moto oblačila prave velikosti in naj se dobro prilegajo vašemu telesu. Motoristični kombinezoni pa niso le za ublažitev poškodb pri padcu. Zaščitijo vas pred vetrom in nizkimi temperaturami, da med vožnjo ostanete suhi, pa poskrbi dežni kombinezon. Motoristična oblačila so potrebna tudi zato, ker vam nudijo visoko stopnjo udobja tudi pri daljših vožnjah, kjer dolgotrajno sedenje pogosto postane boleče. Motoristični kombinezoni in motoristične jakne Na voljo so vam enodelni in dvodelni motoristični kombinezoni iz različnih materialov. Izredno priljubljene so motoristične jakne IXS iz govejega usnja z antiseptično mrežasto podlogo. Takšne motoristične jakne imajo odstranljivo termalno podlogo z aluminijastimi vstavki, kar pride prav poleti, ko se temperature povzpnejo nad 30°C. Ker zna biti vreme muhasto, si priskrbite kvaliteten dežni kombinezon. Preglejte našo spletno trgovino, kjer so vam na voljo številna moto oblačila. Motoristični kombinezoni, motoristične jakne in motoristične rokavice priznanih proizvajalcev dobite po konkurenčnih cenah, popusti so zelo pogosti. Možno je plačilo na obroke. Če vrednost nakupa motoristične opreme znaša več kot 200 EUR, vam blago dostavimo brezplačno. V nasprotnem primeru boste za dostavo opreme odšteli 10 EUR. Motoristična oblačila – nadenite si vrhunske motoristične rokavice Naj vas med vožnjo ne zebe v roke in naj bodo hkrati vaše roke ustrezno zaščitene. V KMC d.o.o. so vam na voljo kakovostne motoristične rokavice priznanih proizvajalcev, kot so IXS, Yamaha in Clover. Nudimo vam podrokavice in motoristične rokavice z zaščito na hrbtni strani, z ojačano dlanjo in protizdrsnimi čepki. KMC motoristična oprema – motoristični kombinezoni (tudi dežni kombinezon), motoristične jakne, hlače in motoristične rokavice po ugodnih cenah.

Moto trgovina
2012-06-05 11:22:58
Moto trgovina KMC Yamaha – motoristične jakne, škornji in čelade Moto trgovina KMC Yamaha se nahaja na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani. Naš osnovni namen je trgu ponuditi celotno paleto Yamaha izdelkov. Kupujete lahko kar v naši spletni trgovini, seveda pa bomo veseli vašega obiska tudi v fizični trgovini. Ponudba izdelkov je izredno bogata. Na voljo so vam motorji in skuterji Yamaha, ATV-ji in motorne sani, motoristične jakne in kombinezoni, motoristični škornji, motoristične čelade, dodatna moto oprema in rezervni deli za motorje. Moto trgovina KMC Yamaha je primerna tudi za ljubitelje morja, pri nas namreč lahko kupite vodne skuterje in napihljive čolne Yamaha, izvenkrmne motorje in ostale izdelke iz navtičnega programa. Obiščite našo trgovino in se o visoki kvaliteti izdelkov prepričajte na lastne oči. Ergonomično oblikovane motoristične jakne in kombinezoni Nudimo vam kakovostne motoristične jakne in kombinezone vrhunskih proizvajalcev, kot so IXS, Yamaha, Clover in Lookweel. Motoristične jakne so ergonomično oblikovane, nekatere imajo možnost dodatne snemljive podloge. Med motoristi so zagotovo najbolj priljubljene IXS motoristične jakne, ki se ponašajo z izredno dobrim zračenjem v prsnem delu, na notranji strani rok in v bokih. Določene motoristične jakne v moto trgovini KMC Yamaha imajo snemljivo notranjo jakno z vodoodporno membrano, zato jo lahko uporabljate tudi za druge namene, ne le za vožnjo z motorjem. Pri nas dobite motoristične jakne tako ženske kot moški, izbirate pa lahko med številnimi barvami in barvnimi vzorci. Moto trgovina KMC Yamaha – pestra ponudba motorističnih jaken in kombinezonov. Kakovostni motoristični škornji za različne priložnosti V našem moto centru v Ljubljani so vam na voljo tudi kakovostni motoristični škornji priznanih proizvajalcev – IXS, Forma in Diadora. Različni motoristični škornji so primerni za različne priložnosti. Ločimo med naslednjimi motorističnimi škornji: Sport Touring Sport touring Off road Super moto Obutev je zelo pomembna, še posebej, ko gre za premagovanje daljših razdalj. Motoristični škornji naj bodo zato kvalitetni, naj nudijo ustrezno varnost in udobje. Čeprav lahko motoristične škornje kupite preko spleta, vam priporočamo, da se oglasite v naši trgovini in obutev pred nakupom preizkusite. Moto trgovina – čelade vrhunskih proizvajalcev Brez moto čelade v svetu motociklizma ne bo šlo. Nudimo vam moto čelade proizvajalcev Nolan, X-lite, Grex, Kappa, Airoh, IXS, Bye in Nzi – Helix. Na voljo so vam moto čelade za različne priložnosti – jet, preklopne, integralne in kros čelade. Z registracijo in nakupom v spletni trgovini oziroma s predložitvijo kupončka v trgovini vam na moto čelade Nolan in X-lite obračunamo 10% popusta. Moto trgovina KMC Yamaha – moto čelade in ostala moto oprema po ugodnih cenah.

Moto oprema
2012-06-05 11:20:57
Moto oprema – torbe in akumulatorji za motorje KMC moto center smo ustanovili leta 2006 v Ljubljani. Pri nas vam je na voljo celotna Yamaha moto oprema. Trgovino KMC lahko najdete na Dolenjski cesti 242c, naša ponudba motoristične opreme pa je izredno bogata. Po konkurenčnih cenah so vam na voljo motorji Yamaha, skuterji Yamaha in ostala moto oprema: moto akumulatorji – akumulatorji za motorje, moto torbe, motoristične čelade in motoristična oblačila – jakne, kombinezoni in obutev. V KMC Yamaha lahko kupite tudi vodne skuterje in napihljive čolne znamke Yamaha ter izvenkrmne motorje in številne uporabne izdelke iz navtičnega programa. Obiščite KMC in si priskrbite najkvalitetnejšo motoristično opremo v Sloveniji. Moto akumulatorji – akumulatorji za motorje Če ste resen motorist, vsekakor potrebujete dobro motoristično opremo. V KMC moto centru vam je na voljo izredno kvalitetna moto oprema znamke Yamaha. V naši ponudbi so tudi akumulatorji za motorje, brez katerih vožnja ni mogoča. Yuasa in RMS moto akumulatorji so se v praksi vedno izkazali za učinkovite in odporne na nizke temperature, zato so omenjeni akumulatorji za motorje kot nalašč za vse, ki ste zadovoljni le z najboljšim. Yuasa ter RMS moto akumulatorji so vam na voljo v Yamaha KMC moto spletni trgovini, cene akumulatorjev za motorje pa so izredno ugodne. Lahko nas obiščite tudi v KMC centru, kjer je razstavljena celotna moto oprema. Različne moto torbe in kovčki Se odpravljate na počitnice z motorjem? Morda na daljše potovanje? Potem verjetno ne bo šlo brez kvalitetne moto torbe in prostornega kovčka. V KMC trgovini je izbira izredno pestra, na voljo so vam namreč številni kovčki in moto torbe iz kvalitetnih materialov. Oglejmo si ponudbo torb: Moto torbe za okrog pasu Motoristični nahrbtniki Magnetne moto torbe Torbe za na rep motorja Stranske motoristične torbe Zakaj po moto opremo ravno v KMC moto center? V KMC centru ne dobite le motociklov, temveč tudi ATV-je, skuterje, sani, vodne skuterje in napihljive čolne. Poleg kompletne Yamaha moto opreme vam nudimo tudi vso dodatno in rezervno opremo, po ugodnih cenah pa dobite tudi kakovostna olja in maziva. Zaposleni v KMC moto centru se že dolgo ukvarjajo z motorji in vsem, kar je z njimi povezano, zato vam lahko brez težav in z veseljem svetujejo. Če potrebujete karkoli za vaš motor, nas obiščite. Prepričani smo, da v bogati ponudbi moto opreme najdete točno to, kar iščete.

Izvenkrmni motorji
2012-06-05 11:18:40
Vrhunski izvenkrmni motorji Yamaha za čolne Izvenkrmni motor so prvič poizkusili narediti v drugi polovici devetnajstega stoletja. Vendar pa je bil Norvežan Ole Evinrude tisti, ki je leta 1911 patentiral prvi enovaljni dvotaktni zračno hlajeni izvenkrmni motor z močjo 1.1 kW. Od takrat pa do danes je razvoj napredoval in tako so današnji izvenkrmni motorji izredno tehnično sposobni. Sedaj imamo na izbiro veliko različnih izvenkrmnih motorjev, med seboj pa se razlikujejo po moči, principu delovanju in ceni. Kako delimo izvenkrmne motorje? Moderni motorji se v osnovi delijo na dvo- in štiritaktne motorje, pred kratkim pa so predstavili tudi dizel motorje. Razlika med dvotaktnim in štiritaktnim motorjem je v tem, da je pri dvotaktnem motorju deloven vsak drugi takt, pri štiritaktnem pa vsak četrti. Posledično so dvotaktni izvenkrmni motorji močnejši, vendar imajo slabši izkoristek goriva. Dvotaktni izvenkrmni motorji Yamaha imajo tehnologijo direktnega vbrizga goriva s povišanim tlakom in so pri izkoristku motorja praktično izenačeni z štiritaktnimi motorji. Kako izbrati izvenkrmni motor? Izvenkrmne motorje razlikujemo po moči in teži. Glavna karakteristika izvenkrmnih motorjev je njihova moč. Številka, ki je ob tipu motorja, predstavlja motorjevo moč, izraženo v konjskih močeh. Najpomembnejša je seveda moč, vendar ne smemo pozabiti na težo izvenkrmnih motorjev. Za varno plovbo morata biti moč in teža motorja v okvirih, ki so predpisani s strani proizvajalca plovila. Motorji za čolne, ki so na voljo na trgu, so zelo zanesljivi, razlike med njimi pa so minimalne. Zato je smiselno, da se odločite glede na podporo, ki vam jo posamezen trgovec nudi. Pomembno je, da imate zagotovljen servis, ugodne roke za dobavo rezervnih delov, možnost rednih servisov itd. Podjetje KMC vam pri nakupu zagotavlja 2+1 letno garancijo, v naši ponudbi pa so vključeni različni izvenkrmni motorji Yamaha. Izvenkrmni motorji Yamaha Izvnekrmni motorji Yamaha so kvalitetni in so idealni, če potrebujete moč in dobro vodljivost. Vsi Yamahini motorji za čolne v ponudbi našega podjetja predstavljajo posebne verzije motorjev, ki postavljajo nove standarde glede zmogljivosti, istočasno pa zmanjušejo hrup, vibracije in porabo goriva. Uporabljajo se za pogon čolnov in jadrnic, ki imajo patentiran propeler z dvojnim potiskom. Tako Yamaha izvenkrmni motor omogoča polni potisk tako naprej kot v vzratno smer. Izvenkrmni motor Yamaha slovi po lahki vodljivosti z impresivno močjo.

IXS motoristična oprema
2012-06-05 11:17:27
IXS oprema – kvalitetna motoristična oprema Oprema za motoriste znamke IXS velja za eno izmed najkvalitetnejših motorističnih oprem na svetu. Proizvajalci že 30 let razvijajo visoko kvalitetno opremo in praktične dodatke za vrhunske motoriste. Stalno stremenje k popolnosti in prvorazredni kakovosti zagotavlja vrhunsko opremo, oblikovano po edinstvenem švicarskem konceptu. V sodelovanju z drugimi priznanimi proizvajalci podjetje IXS stalno razvija nove materiale, ki izboljšujejo varnost, udobnost, funkcionalnost in vzdržnost IXS opreme. IXS motoristična oprema je svetovno znana znamka, ki je sinonim za kakovost. Nakup opreme – kaj je dobro vedeti? Ko kupujete novo motoristično opremo, morate paziti na kar nekaj stvari. Pri nakupu ustrezne čelade morate biti pozorni na poreklo in izdelavo čelade. Vse pogosteje se pojavljajo čelade, narejene v državah daljnega vzhoda. Sicer so zelo poceni, vendar so precej slabe kvalitete. Čelade niso testirane na udarce, največkrat so preprosto zlepljene iz dveh delov, kar pri padcu lahko povzroči, da čelada razpade. Zato priporočamo, da kupite čelado priznane znamke, ki je sicer dražja, vendar varna. IXS čelade so testirane in narejene tako, da so zelo vzdržne in tako varujejo pred udarci in poškodbami. Čelada ne sme biti niti prevelika niti premajhna. Naslednja je zaščitna oprema. Motoristične jakne naj bodo podložene na komolcu in ramenih, hlače naj imajo všitke in zaščito, prav tako naj imajo podloge in všitke usnjeni kombinezoni. Če slučajno padete, vas bodo kvalitetni usnjeni kombinezoni obvarovali pred poškodbami. Usnjeni kombinezoni, motoristične jakne, hlače, skratka celotna motoristična oprema mora biti udobna. Ne sme vas tiščati, hkrati pa ne sme biti preveč ohlapna. IXS oprema – IXS čelade in motoristična oblačila IXS motoristična oprema zajema vso opremo, ki jo kot resen motorist potrebujete – čelade, škornje in usnjena oblačila, kot so usnjeni kombinezoni, motoristične jakne in ostala motoristična oblačila. V moto centru KMC vam je na voljo IXS oprema po ugodnih cenah. V naši ponudbi je celotna oprema – IXS čelade, usnjeni kombinezoni, rokavice, motoristični čevlji, motoristične jakne in hlače, rokavice, podkape, perilo… Skratka vse, kar potrebujete za varno, udobno in prijetno vožnjo z motociklom. V naši ponudbi so tudi čistila in sredstva, s katerimi negujete vaša usnjena motoristična oblačila. Motoristična oprema IXS je kakovostna, testirana, trendovska in raznovrstna, tako da zadovolji še tako zahteven okus.

Dodatna oprema
2012-06-05 11:16:11
Dodatna moto oprema in akumulatorji za motorje Osnovno ponudbo KMC moto centra predstavljajo motorji in skuterji Yamaha. Na voljo vam je tudi celotna ostala motoristična oprema Yamaha – motoristična oblačila in obutev, motoristične čelade, rezervni deli za motorje ter dodatna moto oprema. Dodatna oprema zajema kovčke, torbe, olja in kozmetiko. Med dodatno moto opremo spadajo tudi akumulatorji za motorje, ključavnice, pokrivala, pritrditveni sistemi in potrošni material. V KMC centru lahko kupite tudi izdelke iz navtičnega programa. Nudimo vam napihljive čolne in vodne skuterje Yamaha, izvenkrmne motorje in ostalo navtično opremo. KMC moto trgovina – celotna ponudba izdelkov Yamaha na enem mestu. Olje, čistila in akumulatorji za motorje Vožnja z motorjem mnogim ljudem predstavlja velik užitek, ustrezna dodatna moto oprema pa uživanju doda še piko na i. Za brezskrbno vožnjo poskrbijo kvalitetna olja, zavorne in hladilne tekočine ter akumulatorji za motorje. V KMC moto centru so vam na voljo različni akumulatorji za motorje proizvajalcev Yuasa in RMS. Omenjeni akumulatorji imajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa zagotavljajo delovanje pri izredno nizkih temperaturah. Nudimo vam tudi čistila, ki vašemu motorju povrnejo lesk na vseh gladkih površinah. KMC moto center – motoristična oprema: olja, čistila, akumulatorji in ostala dodatna motoristična oprema. Kovčki, torbe in udobna motoristična oblačila Se odpravljate na daljšo pot z motorjem? Potem vam bo dodatna moto oprema prišla še kako prav. Oglasite se v KMC moto centru v Ljubljani in preglejte pestro izbiro dodatne moto opreme. Prostorni kovčki in torbe vam omogočajo, da s seboj vzamete dovolj prtljage, kvalitetna motoristična oblačila pa poskrbijo za varnost in udobje. Nudimo vam motoristična oblačila priznanih proizvajalcev iz sveta motociklizma – IXS, Yamaha, Draggin Jeans, Clover, Lookwell… V KMC centru so vam na voljo različna motoristična oblačila – kombinezoni, jakne, hlače, rokavice, škornji in ostala motoristična oprema. Dodatna moto oprema – orodje, ključavnice in pokrivala za motorje Da bi vaš motocikel ostal še dolgo kot nov, vam priporočamo nakup pokrivala za motor. Pokrivalo, ki vam je poleg ostale motoristične opreme na voljo v KMC moto centru v Ljubljani, je narejeno iz poliestra ter je odporno na toploto in mraz. Vaš motor bo tako ostal ustrezno zaščiten pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Pametno je, da motor zaklenete z dodatno ključavnico iz ojačanega jekla, saj previdnost ni nikoli odveč. Pri nas lahko kupite tudi set orodja za najnujnejša popravila. V KMC moto centru ali v naši spletni trgovini vam je na voljo celotna motoristična oprema po ugodnih cenah. Cene za nekatere izdelke so še posebej nizke, saj je motoristična oprema pogosto v akciji. Obiščite KMC moto Yamaha in si oglejte bogato ponudbo dodatne moto opreme.

Čelade
2012-06-05 11:13:09
Motoristične čelade Nolan in druge Se odločate za nakup motoristične čelade, pa ne veste, kje in katero kupiti? Preglejte pestro ponudbo trgovine Yamaha KMC, kjer vam je na voljo cela vrsta kakovostnih čelad. Moto trgovina je dobro založena z moto čeladami različnih vrst, znamk, dimenzij in barv. Na voljo so vam preklopne čelade, integralne, jet in kros moto čelade. Ker prisegamo na kakovost, boste v naši ponudbi našli le kakovostne in zaupanja vredne blagovne znamke. Odločite se lahko za Nolan čelade, X-lite, Grex, Kappa, Airoh, IXS, Bye ali Nzi – Helix. Seveda pa v našem prodajnem programu niso le čelade za skuterje in motorje, temveč celotna ponudba izdelkov proizvajalca Yamaha – motorji in skuterji, ATV-ji in sani, vodni skuterji in napihljivi čolni, izdelki iz navtičnega programa, motoristična oblačila ter vsa dodatna moto oprema in rezervni deli za motorje. Obiščite nas v Ljubljani na Dolenjski cesti 242c. Preklopne čelade postajajo vedno bolj priljubljene Se sprašujete, kakšne so preklopne čelade? Gre za motoristične čelade, pri katerih lahko odstranite oziroma dvignete spodnji del, ki pokriva usta in brado. Preklopne čelade so pogosto čelade za skuterje, zato so kot nalašč za mestno vožnjo, saj ob krajšem postanku enostavno dvignete njihov spodnji del in se naužijete svežega zraka. Preklopna moto čelada pride prav tudi na bencinskih postajah, saj vam je med dolivanjem goriva ni potrebno sneti. Pri nas so vam na voljo številne preklopne in ostale motoristične čelade atraktivnih oblik in barv. Naj za varnost poskrbijo motoristične Nolan čelade Nolan čelade v svetu motociklizma veljajo za ene izmed najboljših čelad na svetu. Moto čelada Nolan varuje tudi Caseya Stonerja, prvaka MotoGP-ja v letu 2011. Poglejmo, zakaj so Nolan čelade med motoristi tako priljubljene. Tako v praksi kot na številnih testiranjih so dosegale izjemne rezultate. Nolan čelade so stilsko dovršene, izjemno udobne, uporabniku pa nudijo visoko stopnjo varnosti. Poleg tega so anatomsko oblikovane, za kvalitetno zračenje pa poskrbijo številne prezračevalne šobe. Primerne so za različne priložnosti, določene tudi kot čelade za skuterje, saj so primerne predvsem za mladostnike, ki dajo veliko na sam izgled motoristične čelade. Pri čeladah se vsekakor ne splača varčevati, saj vam pri morebitnem padcu z motorjem lahko rešijo življenje. Tudi čelade za skuterje naj bodo kvalitetne in A-testirane, saj lahko do hude poškodbe glave pride tudi pri nižjih hitrostih. KMC moto center – nudimo vam motoristične čelade priznanih proizvajalcev. Naj vas varuje kakovostna moto čelada!

Nolan čelade
2012-06-05 11:09:40
Motoristične čelade Nolan Čelade Nolan, znane po varnosti in zanesljivosti, so motoristične čelade najvišje kakovosti. Pri KMC d.o.o. nudimo Nolan čelade za vsakogar – Nolan n104 za polprofesionalne ter Nolan n90 in Nolan n85 za manj izkušene voznike. Znane so kot motoristične čelade, ki dobro poskrbijo za varnost, poleg tega pa so izdelane po najnovejših standardih. Predvsem pa so Nolan čelade zanesljiv partner za vse moto voznike, ki si želijo tako varnosti kot tudi udobja. Združujejo namreč ooboje in to na zelo visokem nivoju. Čelada Nolan je znak, da voznik pozna motoristične čelade, Nolan pa je znamka, ki ji zaupa. Pri KMC d.o.o. imamo za zalogi številne Nolan čelade za različne priložnosti. Nolan n104 in n85 Čelade Nolan n104 so na trgu motorističnih čelad trenutno najboljše, proizvajalec pa je s tem tehničnim dosežkom dokazal, da razvoj na področju čelad še zdaleč ni izčrpan. Če so bile n90 in Nolan n85 izdelane za voznike, ki potrebujejo sicer varno, a enostavno čelado, pa so Nolan n104 motoristične čelade namenjene predvsem tistim voznikom, ki so v svetu motociklizma že zelo izkušeni. Čelada Nolan n104 je bila zasnovana s strani profesionalcev, strokovnjakov in izkušenih voznikov, tako da predstavlja presežek na svojem področju. Nolan n104 se ponaša z odlično konstruirano zunanjo školjko, ki je zasnovana podobno kot ostale Nolan čelade, ima pa vrhunsko oblikovane zračnike, elegantno izpeljane gumbe, predvsem pa ta čelada Nolan odlično sedi na glavi in poskrbi za nepredušnost in zračnost. Nolan n85 in Nolan n90 izpolnjujeta vse zahteve po varnosti, v primerjavi s čelado n104 pa vseeno ne nudita tako visoke kombinacije ugodja in varnosti. Čelada Nolan n104 je opremljena z vgrajeno sončno zaslonko, najnovejšim mehanizmom za odpenjanje podbradnega pasu ter z napravo za brezžično komunikacijo. Čelade Nolan so tako, ne glede na tip motoristične čelade, prava izbira za vse moto voznike. Nolan čelade za različne priložnosti Pri KMC d.o.o. imamo na voljo vse Nolan čelade, tudi najvarnejšo in najudobnejšo Nolan n104. Čelada Nolan pri KMC d.o.o. vključuje 1 do 5 letno garancijo in dodatne storitve proti doplačilu. Produkti tako ostajajo na vrhu po priljubljenosti, saj zagotavljajo vse, kar vozniki od njih pričakujejo. V KMC d.o.o. vam z izbiro najprimernejše čelade Nolan z veseljem pomagamo.

ATV štirikolesniki
2012-06-05 11:06:30
ATV štirikolesniki – KMC moto center Prodaja štirikolesnikov ATV štirikolesniki so štirikolesniki za delo in zabavo. Prodaja štirikolesnikov, za katero smo pri KMC moto specialisti, pa za stranke pomeni naslednje: velika izbira, kakovost in ugodne cene. ATV štirikolesniki oz. all-terrain vehicles ali quadi so zmogljiva vozila, ki se jih uporablja za zabavo ali delo. V KMC moto pri prodaji štirikolesnikov pazimo, da so v naši ponudbi le brezhibni Yamaha štirikolesniki. ATV štirikolesniki so grajeni stabilno, z zmogljivimi motorji, ki zagotavljajo, da štirikolesniki premagajo vsakršni teren. Kot pove že njihovo ime, stojijo na štirih kolesih, kar zagotavlja večjo stabilnost pri premagovanju težkega terena. Yamaha ATV štirikolesniki prednjačijo po zmogljivih in močnih motorjih, ki hkrati ne porabijo veliko goriva. Na voljo so vam tudi manj zmogljivi Yamaha štirikolesniki, ki so primerni za premagovanje krajših razdalj. ATV štirikolesniki imajo vgrajene ročne zavore, kar še dodatno povečuje njihovo zanesljivost. V KMC moto vam ponujamo ATV štirikolesnike po ugodnih cenah, poleg tega vam nudimo tudi veliko dodatne opreme. Naši svetovalci vam pri prodaji štirikolesnikov z veseljem svetujejo. Štirikolesniki za delo ATV štirikolesniki so ali delovna vozila ali pa vozila za aktivno preživljanje prostega časa. Delovni Yamaha štirikolesniki so grajeni za prevažanje tovora, lahko tudi do 150 kilogramov. Prodaja štirikolesnikov za delo je namenjena predvsem tistim, ki morajo po težko dostopnih površinah prevažati tovor. Vse potrebne informacije o ATV štirikolesnikih za delo lahko najdete na spletnih straneh KMC moto. Tam vas informiramo o cenah, porabi goriva in ostalih podrobnostih, preko spleta pa poteka tudi sama prodaja štirikolesnikov. V KMC moto imamo na zalogi veliko različnih modelov Yamaha štirikolesnikov, ki so idealni za vse, ki si želite z lahkoto premagovati težko prevozne terene in hkrati prevažati tovor. KMC moto – pravi partner za prodajo štirikolesnikov ATV štirikolesniki so naša strast, zato vam pri izbiri ustreznega štirikolesnika brez težav pomagamo. Yamaha štirikolesniki ponujajo vse, kar lahko ta vozila sploh nudijo. Na zalogi imamo delovne ATV štirikolesnike, ki so močni, zanesljivi in trpežni. Pri nas imamo štirikolesnike za vsakogar, uporabnikom pa vozila nudijo udobno vožnjo, lahko tudi celotni družini. Prodaja štirikolesnikov pri KMC moto poteka preko spleta, seveda pa nakup lahko opravite tudi v naši fizični trgovini. Za nakup ATV štirikolesnika je najboljša izbira KMC moto center v Ljubljani.

Akumulatorji za motorje
2012-06-05 11:02:35
Akumulatorji za motorje – moto akumulatorji Ne glede na to, ali ste lastnik vozila ali plovila, želite svojemu motorju zagotoviti brezhibno in dolgotrajno delovanje. Akumulatorji za motorje in plovila v naši ponudbi vam bodo omogočili ravno to, vaše vozilo ali plovilo pa vam bo hvaležno še dolgo časa. Izbirate lahko med različnimi akumulatorji za motorje ali plovila, kot so npr. gel akumulatorji, vsi moto akumulatorji pa so kvalitetni in brez dvoma vredni svoje cene. Moto akumulatorji in kaj moramo vedeti o njih Akumulator je naprava za shranjevanje energije, ki se sprošča v obliki enosmernega toka. Sestavljen je iz akumulatorskih celic, te pa vsebujejo negativne in pozitivne plošče, ki so med seboj ločene s separatorji. Akumulatorske plošče lahko obliva elektrolit oz. raztopina žveplene kisline, ki omogoča kemične reakcije, obenem pa zaradi svojega korozivnega značaja najeda pozitivne plošče v njem. Akumulatorji za motor imajo različno življenjsko dobo, ta pa je odvisna od njihove kakovosti in v veliki meri tudi od njihovega pravilnega vzdrževanja. Gel akumulatorji in njihova posebnost Za razliko od standardnih akumulatorjev imajo gel akumulatorji namesto tekočega elektrolita elektrolit v gel stanju. Ti moto akumulatorji spadajo v skupino VRLA akumulatorjev oz. akumulatorjev z rekombinacijo plinov - pri polnjenju in praznjenju namreč prihaja do pojava, ko se vodik in kisik, ki nastajata pri kemični reakciji, ponovno spajata v vodo zaradi posebne tehnologije ventila, voda pa se vrača nazaj v akumulator. Takšni akumulatorji za motorje izgubijo le približno 1 odstotek vode. Moto akumulatorji in akumulatorji za plovila ter njihovo pravilno vzdrževanje Da boste v vožnji s svojim vozilom oz. plovilom lahko uživali dolgo časa in brez nepotrebnih dodatnih stroškov, akumulatorji za motorje in plovila potrebujejo pravilno skladiščenje, polnjenje, testiranje in upoštevanje ostalih varnostnih navodil, priloženih ob izdelku. Akumulatorji za plovila ali motorje so zaradi svoje kemične sestave okolju neprijazni, zato je z njimi potrebno ravnati še posebej previdno. So torej nadvse različni, zato smo vam pri nas pripravljeni pomagati z nasveti za pravilno izbiro. Le na takšen način bodo lahko akumulatorji za vaš motor ali plovilo še dolgo pravilno delovali, vi pa boste lahko uživali v vožnji brez nepotrebnih zapletov.

Copyright© 2017 KMC, d.o.o., vse pravice pridržane